De maine se vor ridica din nou masinile parcate neregulamentar

0
569

Atentie, soferi! De sambata se ridica din nou masinile parcate neregulamentar. Pentru a-si putea recupera autoturismele, ghinionistii trebuie sa scoata din buzunar pana la 600 de lei.

Activitatea de ridicari auto va fi reluata de sambata dupa mai bine de 2 ani de absenta. Asa ca daca nu vreti sa alergati prin tot orasul pentru a va putea recupera masina si nici sa ramaneti fara bani in portofel acum, in prag de Pasti, ar fi bine sa parcati regulamentar. Masinile vor fi ridicate in cazul opririi neregulamentare atunci cand sunt in zona de actiune a indicatorului cu oprire interzisa, in apropierea trecerilor la nivel cu calea ferata, pe poduri si pe sub pasaje, pe viaducte, in curbe sau locuri cu vizibilitate redusa, pe trecerile pentru pietoni, in dreptul altui vehicul oprit regulamentar pe partea carosabila, pe sectoarele de drum care au indicatoare de drum ingustat sau prioritate pentru circulatia din sens invers, pe pistele pentru biciclisti sau in locurile unde este interzisa depasirea. Masinile pot fi ridicate si in cazul stationarii neregulamentare in toate cazurile in care este interzisa oprirea voluntara, in zona indicatorului de stationare interzisa, pe drumurile publice cu latime mai mica de 6 metri, in pante, in rampe, sau in locuri unde sunt instalate indicatoare de stationare alternanta sau zona de stationare cu durata limitata.

Constatarea si dispunerea ridicarii autovehiculelor stationate neregulamentar se va face de catre politistii locali sau de catre cei rutieri. Politia locala va actiona pentru ridicarea masinilor cu 2 utilaje. In situati in care masina nu va fi revendicata de proprietar in termen de 30 de zile de la momentul ridicarii aceasta va fi considerata abandonata si va fi valorificata in vederea acoperirii pagubelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.