duminică, octombrie 24, 2021
AcasăLOCALCU RĂȚUȘCA LA BIROU

CU RĂȚUȘCA LA BIROU

Iubirea pentru semeni, si chiar pentru animale, ne face cateodata sa devenim mai buni, mai demni si mai atenti la ce se intampla in jurul nostru. Dupa ce a adoptat caini si pisici gasite pe strada, o tanara din Sibiu, a gasit adapost, la ea acasa, si la ea in pat, pentru 4 pui de rata. E de apreciat faptul ca atunci cand unul dintre puisori s-a imbolnavit, Izabela, l-a dus la veterinar apoi, sa-l poata ingriji mai bine, l-a luat la birou.

Izabela Paulescu, este ziarista si purtator de cuvant la Consiliul Judetean Sibiu. Iubeste animalele de mica iar atunci cand vede ca un animalut sufera, isi da si sufletul din ea, pentru a-l ajuta. Suferinta ei este enorma acum, dupa ce a adoptat 4 pui de rata, iar unul dintre ei este bolnav.
Izabela are 34 de ani si locuieste in Sibiu. Daca nu s-a casatorit inca, si nu are copii, ea isi indreapta toata atentia catre oameni si animale. Nu de putine ori a dus acasa animale gasite pe strada, sau a gasit cate un loc de munca celor care i-au cerut ajutorul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa