marți, noiembrie 30, 2021
AcasăCULTURALCorvus Corax au facut show la Sibiu

Corvus Corax au facut show la Sibiu

spot_img

Show total la cea de-a 12 editie a Festivalului Medieval Cetati Transilvane. Ultima seara, cea in care au urcat pe scena Corvus Corax a strans in Piata Mare mii de oameni. Cei prezenti au fost de parere ca aceasta a fost una dintre cele mai bune editii ale festivalului.

Timp de 3 zile Sibiul a fost transformat intr-o adevarata cetate medievala. Domnite, cavaleri si alte personaje de poveste au colorat orasul. Cea mai asteptata seara a fost insa cea in care au urcat pe scena Corvus Corax. Penru a-i vedea pe scena mii de oameni au venit duminica seara in Piata Mare. Cei care au fost prezenti la festival spun ca aceasta a fost cea mai buna editie de pana acum. Organizatorii spun ca editiile urmatoare vor fi si mai si…Bugetul editiei de anul acesta a fost de aproximativ 300 de mii de lei.

 

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Am fost in trecere prin Sibiu si am asistat la repetitiile anterioare concertului. Si asa a fost fenomenal: ti se zburlea parul!
    Sunt convinsa ca spectacolul a fost magnific. Ii invidiez pe cei care au asistat. Eu a trebuit sa ma multumesc cu computadorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa