CONSTANŢA – Vizită la nivel înalt la Primaria Constanţa

0
109

Primarul municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, a primit astăzi vizita domnului Maior Charles Dillbeck, ofițer pentru relatii bilaterale din cadrul Biroului pentru cooperare în domeniul apărării din România al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, alături de doamna Corina Maria Negoiță, asistent program afaceri bilaterale din cadrul aceluiași Birou.  

La întâlnire s-a discutat revitalizarea relațiilor de cooperare între municipiul Constanța și orașul Mobile din statul Alabama, SUA, orașe înfrățite încă din anul 2000.  

Domnul Maior Dillbeck, originar din Alabama, i-a înmânat domnului primar Chițac o scrisoare în care primarul orașului Mobile, domnul William S. Stimpson, transmite întreaga sa disponibilitate de a contribui la dezvoltarea relațiilor de cooperare dintre orașele noastre, mai ales în actualul context geopolitic. 

Intenția echipei municipiului Constanța este de a conveni rapid noile domenii prioritare pentru cooperare în perioada următoare, cu implicarea Camerelor de Comerț din cele două orașe pentru a facilita schimbul de contacte între mediile de afaceri din Mobile și Constanța, cooperarea economică și atragerea investițiilor străine reprezentând priorități absolute pentru municipiu în relația sa cu partenerii americani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.