Concurs in premiera in tara noastra de Ziua Internationala a Povestitului

0
690

Ziua Internationala a Povestitului se sarbatoreste in acest an, in premiera si in tara noastra. Deschizatorii de drumuri sunt cei de la Biblioteca Astra care pun la bataie un megaconcurs de scris si zis povesti. Marea “confruntare” este programata chiar pe 20 martie cand vor fi desemnati si cei 5 castigatori ai competitiei.

La nivel european Ziua Internationala a Povestitului se sarbatoreste de ani buni. Din 2018 sarbatoarea dedicata povestilor ajunge si in Romania. Deschizatori de drumuri sunt cei de la Biblioteca Judeteana Astra.

Pentru a marca ziua Internationala a Povestitului la Sibiu a fost lansat un concurs de scris si zis povesti.

Pot participa la aceasta competitie tineri cu varsta de peste 16 ani indiferent de nivelul de pregatire educationala. Candidatii isi pot inscrie lucrarile pana in data de 11 martie la orele pranzului. Povestile trebuie sa fie de maxim 1200 de cuvinte si pot fi redactate atat in limba romana cat si in engleza. Optional concurentii pot inregistra in format audio povestea scrisa.

Cele mai bune povesti vor fi spuse in fata audientei in 20 martie cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Povestitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.