AcasăLOCALConcert Ada Milea în Chimnița Filarmonicii!

Concert Ada Milea în Chimnița Filarmonicii!

Ada Milea va concerta sâmbătă, 15 martie 2020, în noul spațiu destinat evenimentelor culturale – Chimnița Filarmonicii. Alături de Ada Milea pe scenă va urca și Bogdan ”Bobo” Burlăcianu, membru al formației ”Fără zahăr”. Evenimentul, intitulat sugestiv ”Concert în 2”, va începe la ora 20 și este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Ada Milea s-a născut la Târgu Mureș unde a și absolvit cursurile Universității de Artă Teatrală din localitate, secția ”actorie”. A fost angajată a Teatrului Național din Târgu Mureș, apoi a jucat pe scena Green Hours și Odeon din București. O colaborarea indedită a fost cu trupa canadiană Cirque du Soleil. În august 2005 a concertat gratuit la festivalul FânFest, Roșia Montană în cadrul campaniei „Salvați Roșia Montană”.

Bogdan ”Bobo” Burlăcianu este un interpret și compozitor român, membru fondator al formațiilor Fără Zahăr și The Bread Pits. În 2002 este absolvent al Facultății de Biologie din cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, iar între 2007 și 2011 studiază Regie Film la Universitatea Hyperion din București. Învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din Fără Zahăr. Între 1999 și 2004 activează în trupa de teatru Ludic la Casa de Cultură a Studenților din Iași. În 2001 formează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și se numește Episodu’ unu: Amenințarea faitonului. Urmează albumele Episodu’ 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneș Curcanul. Între 2004 și 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde în Suplimentul de cultură. O parte din texte sunt publicate în volumul Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde, de Bobi și Bobo, apărut la Editura Polirom în 2006. În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care va colabora în spectacolele-concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes, Nasul după N.V.Gogol, Deliruri după poeme de Ion Mureșan, Alcool după poeme de Ion Mureșan, Insula după Gellu Naum și Cântece de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa