Cele mai frumoase exemplare de găini și iepuri de casă în rasă pură  pot fi admirate în cadrul unei expoziții

0
28

În perioada 1-3 martie 2024, Asociația Județeană a Crescătorilor Păsări și Animale Mici,  cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și a Direcției Agricole Județene Sibiu, organizează cea de-a 27-a ediție a Expoziției anuale județene  de Păsări și animale mici în rasă pură.

Expoziția va avea loc în cartierul Lazaret, pe strada Calea Gușteriței nr. 21 (în spatele magazinului Penny Balanța).

Iată câteva rase de păsări care pot fi vizionate: Brahma, Orpington, Sussex, Wiandotte, Plymout, Australorp, Marans, La Bresse, Araucana – cea cu ouă verzi fără colesterol, Olandeze moțate,  alături de  gâște, rațe și multe alte rase pitice. 

Cei interesați să admire găini și iepuri de rasă sunt așteptați în număr mare, în următorul program de vizitare:

  • Vineri, 1 martie, între orele 14-18
  • Sâmbătă, 2 martie, între orele 09-18
  • Duminică, 3 martie, între orele 09-14

Biletul de intrare este 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Ca în fiecare an, vizitatorii pot participa la o tombolă, prețul unui bilet fiind de 1 leu, cu mențiunea că toate biletele vor fi câștigătoare.

”Membrii noștri sunt colecționari de păsări de rasă și iepuri, nu fermieri. Asociația este una nonprofit, înființată în anul 1987, iar în anul 1988 a avut loc prima expoziție în Sibiu. În prezent suntem 28 de membri, dar, de-a lungul anilor, au fost chiar și 40 de membri. Trebuie să recunoaștem că acest hobby este costisitor și nu toți au putut face față cheltuielilor, iar unii membri sunt înaintați în vârstă și nu se mai pot ocupa.”, a precizat dna Felicia Troancă, vicepreședinte al Asociației Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale Sibiu.

Informații suplimentare pot fi obținute la nr de telefon: 0740/042497

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.