marți, noiembrie 30, 2021
AcasăCULTURALCatedrala nevazuta

Catedrala nevazuta

spot_img

Muzeul National Brukenthal invita sibienii si nu numai la o noua expoztitie. Aceasta se intituleaza”Catedrala nevazuta-Biserica evanghelica din Sibiu:de la lacas de cult la monument 1839-1921. expozitia este o premiera si este dedicata influentei secolelor XIX si XX asupra unui monument.

Catedrala nevazuta, sau cum ar fi trebuit sa arate Biserica Evanghelica din Piata Huet. Aceasta este pe scurt traducerea expozitiei pe care o propune Muzeul National Brukenthal vizitatorilor. Expozitia ramane deschisa pana la data de 13 ianuarie 2013. Prin aceasta expozitie compusa din mai bine de 60 de desene arhitecturale precum si a fotografiilor de epoca ce o compun se doreste prezentarea intr-o maniera inedita a surprinzatorului spectru al masurilor luate si a multitudinii principiilor medievale de pastrare a patrimoniului pe care se bazeaza.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. I like the valuable info you pdroive in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa