marți, noiembrie 30, 2021
AcasăCULTURALCasa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului...

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”

spot_img

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”. Concursul ajuns la cea de-a 20-a ediție este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie, critică literară, și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate. 

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 20 martie 2020. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

”Ȋn fiecare ediție, acest concurs a reușit să acapareze atenția a sute de elevi și studenți, oferind tinerilor oportunitatea de a ȋmpărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să  încurajăm apropierea acestora  de  literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

Detaliile concursului se regăsesc pe www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa