Monday, October 18, 2021
HomeLOCALBatrana pagubita de aproape 12 mii de euro prin metoda "Accidentul"

Batrana pagubita de aproape 12 mii de euro prin metoda “Accidentul”

Metoda “Accidentul” face din nou victime! O femeie in varsta de 68 de ani din Sibiu a ramas fara aproape 12 mii de euro dupa ce necunoscuti au sunat-o si i-au spus ca fiica ei a accidentat cu masina un copil iar ranitul are nevoie urgenta de interventii chirurgicale costisitoare.

In cursul zilei de miercuri o medieseanca a fost sunata de catre un necunoscut care s-a recomandat a fi avocat si care i-a comunicat femeii in varsta de 68 de ani faptul ca fiica acesteia a fost implicata intr-un accident rutier. O alta persoana i-a vorbit apoi la telefon. Cea din urma s-a recomandat a fi chiar fiica. I-a povestit femeii ca a lovit un copil cu masina si ca pentru a salva viata micutului trebuie sa plateasca niste interventii chirurgicale extrem de costisitoare. Speriata batrana le-a dat celor 2 toti banii pe care ii avea in casa. Doua ore mai tarziu si-a dat seama ca a fost inselata iar paguba este de 11600 de euro. Cand si-a dat seama ca agoniseala ei de o viata a ajuns in mana unor infractori femeia a depus reclamatie la Politie.

Oamenii legii au deschis imediat o ancheta si spera sa reuseasca sa puna mana cat mai repede pe faptasi, de preferinta inainte ca acestia sa apuce sa cheltuiasca banii pagubitei. Politistii spun ca aceste situatii pot fi insa usor prevenite si ii sfatuiesc pe sibieni, in special pe varstnici sa nu dea bani necunoscutilor indiferent de motivul invocat de catre acestia.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa