Bărbat reținut de polițiști, bănuit de furt din auto

0
15

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt din auto.

          În fapt, în noaptea de 14/15 februarie a.c., bărbatul ar fi sustras din 2 autoturisme sumele de 2.100 euro și 1.500 lei, precum și o pereche  de căști, respectiv un parfum. Faptele au fost comise în timp  ce autoturismele erau parcate  pe strada Aviator Gheorghe Bănciulescu din municipiul Sibiu. La momentul respectiv, fapta a rămas cu autor necunoscut.

          În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, la data de 28.02.2024, a fost identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în județul Brașov, bănuit de săvârșirea acestor fapte.

          În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au dispus reținerea bărbatului pe o durată de 20 ore, pentru săvârșirea infracţiunii de furt  calificat.

         La data de 29.02.2024, acesta urmează  a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare unei  măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.