Bărbat monitorizat electronic, cercetat penal pentru violență în familie

0
34

La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în satul Copșa Mare, comuna Biertan, jud. Sibiu.

La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul unor probleme de ordin financiar și al geloziei, un bărbat în vârstă de 41 de ani i-ar fi alungat pe soția sa și cei doi copii minori din locuință.

În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a femeii și a celor doi copii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 50 de metri.

Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.