AUTOINCENDIERE: Gest disperat împotriva unei firme de plasare a forţei de muncă din Sibiu

0
330

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Dâmboviţa a ameninţat joi că îşi dă foc, în semn de protest faţă de o firmă din Sibiu care se ocupă cu intermedierea contractelor de muncă şi i-a promis un job  în Anglia. La sediul firmei, situată pe strada Negoi, au mai ajuns din ţară şi alţi bărbaţi care încercau să afle de ce nu mai pleacă la muncă, aşa cum li s-a promis.

Bărbatul din Dâmboviţa şi-a pus pe corp un bandaj îmbibat în benzină şi a sunat sunat pe 112 ca işi dă foc, dacă nu îşi primeşte banii înapoi.

“Am venit tocmai din Dâmboviţa ca să îmi găsesc un loc de muncă. Am semnat contratul şi urma să plec în Anglia, la fermă. Am familie de crescut! Trebuia să plecăm în 10 august şi acum nimeni nu mai zice nimic de plecare. Nimeni de la firmă nu ne dă niciun răspuns. Am venit să-mi iau banii înapoi”, a mărturisit bărbatul.

Gestul lui Cătălin Pârcălabu a fost întrerupt de SMURD şi Poliţie, care au intervenit de urgenţă pe strada Negoi. După ce l-au convis să nu-şi dea foc, protestatarul şi ceilalţi doi bărbaţi, veniţi la Sibiu din Călăraşi, au mers la Poliţie să depună plângere împotriva administratorului firmei.

Oamenii se consideră păcăliţi şi spun că nu se aşteptau să fie trataţi aşa de o firmă din Sibiu.

“Am netezit drumul până la Sibiu, de atâtea ori am venit să vedem ce se întâmplă cu banii noştri. Am plătit drumul, o taxă de 490 de lei, şi acum nu avem nici loc de muncă, nici bani”, s-a plâns un alt bărbat care a bătui joi la uşa firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.