duminică, noiembrie 28, 2021
AcasăULTIMA ORAAu aparut steagurile

Au aparut steagurile

spot_img

Sibiul imbraca haine de sarbatoare. In oras de miercuri a inceput montarea drapelelor pentru Ziua Nationala. Municipalitatea a achizitionat cateva sute de steaguri care urmeaza sa ajunga pe stalpii de iluminat public. Si sibienii si-au arborat drapele la geamurile locuintelor.

De miercuri a inceput montarea drapelelor pe stalpii de electricitate. Municipalitatea a achizitonat 570 de drapele ce urmeaza sa fie arborate pe Bulevardul Mihai Viteazu, Vasile Milea, Victoriei, Calea Dumbravii si alte artere principale din oras. Steagurile au fost achizitionate de la singura fabrica de profil din romania si care are sediul in judetul Sibiu. Inaintea lor insa alti romani adevarati si-au pus drapelele la geamurile locuintelor proprii. Primul dintre patrioti este, credem noi, chiar proprietarul drapelului aparut la geam in urma cu o saptamana pe Nicolae Iorga.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Sunt zeci de drapele la geamurile locuinţelor încă de la sfârşitul lunii octombrie, început de noiembrie urmare a campaniei „Pe tricolor e scris Unire” desfăşurată pe un post naţional de ştiri… N-au nicio legătură cu Ziua Naţională. În niciun an până acum nu s-au mai arborat drapele cu o lună înainte de 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa