ARGEŞ – ACȚIUNI ZILNICE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

0
365

Polițiștii argeșeni sunt la datorie, alături de celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

În ultimele 24 de ore, polițiști au desfășurat 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente, 2 acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate 1930 de persoane, 128 de mijloace de transport în comun și 150 de societăți comerciale.

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Localurle şi restaurantele au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.500 de lei, după cum urmează:

-140 de sancțiuni, în valoare de 25.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală;

-27 de sancțiuni, în valoare totală de 6.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

  •  

Recomandăm tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație în intervalul orar 22.00-05.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.