Apel umanitar pentru sinistrati

0
321

Sibienii sunt invitati sa intinda o mana celor loviti de inundatii. Prefectura a deschis un centru de colectare a donatiilor la caminul sportiv de pe strada Goga. Doritorii pot dona haine si alimente neperisabile. Acestea vor fi ulterior impartite sinistratilor din mai multe zone ale tarii.

„Avand in vedere efectele inundatiilor din ultima perioada asupra cetatenilor din mai multe judete ale tarii, facem apel umanitar catre toti cei care vor sa doneze bunuri pentru a veni in sprijinul persoanelor sibistrate.”, a fost apelul prefectului Adela Muntean catre toti sibienii cu suflet mare.

Centrul de colectare a donatiilor este deschis in fiecare zi intre orele 09.00 si 19.00. Apelul organizatorilor la donatori este acela de a aduce doar bunuri nealimentare si alimente neperisabile. Acestea sunt singurele care vor putea fi transportate cu usurinta si fara a se strica spre zonele unde oamenii au ramas fara agniseala de o viata din cauza furiei apelor.

Acesta nu este singurul ajutor pe care judetul Sibiu il ofera celor din zonele grav afectate de inundatii. Prefectul a dispus si ajutor din partea autoritatilor aflate in subordinea institutiei pe care o conduce.

 Din fericire, sibiul este unul dintre putinele judete norocoase unde revarsarea apelor a facut doar pagube minore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.