marți, noiembrie 30, 2021
AcasăSOCIAL(Alte)Lucrari la strazi

(Alte)Lucrari la strazi

spot_img

Credeati ca lucrarile la strazi stabilite pentru aceasta vara se incheie de final? V-ati inselat. Inca trei artere principale vor beneficia in urmatoarea perioada de diferite interventii. Vorbim despre Calea Cisnadiei, strada Ocnei si Strada Lunga.

Lucrarile care vor incepe luni pe Calea Cisnadiei se vor derula pe mai multe tronsoane pentru a nu afecta in totalitate traficul. Prima portiune care va intra  in lucru va fi cea cuprinsa intre Bulevardul Mihai Viteazu si strada Nicolae Iorga. Aceasta parte de strada va fi inchisa traficului pana la finele lunii noiembrie. Lucrari vor incepe de luni si pe strada Ocnei. Si aici se va lucra pe tronsoane. Traficul va fi inchis pana la jumatatea lui noiembrie de la strada 9 Mai si pana la strada Zidului. Pe cele doua tronsoane care vor intra in lucru se va interveni la retelele de apa iar apoi la trotuare si carosabil. Si tot de luni vor incepe lucrari de reparatii si pe Strada Lunga. Dupa interventiile celor de la reteaua de apa canalizare si gaz s-a considerat necesara refacerea carosabilului. Pe primul tronson pe care se va interveni, cel dintre strazile Raului si Popa Sapca lucrarile vor dura pana la finele lunii noiembrie. Aici pe langa refecerea carosabilului vor fi inlocuite bordurile si vor fi refacute trotuarele.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Interesante metode s-au ales pentru „a nu afecta in totalitate traficul”… Acel lucru pe tronsoane inseamna saparea unui tronson si ararea + facut de santuri pe celelalte tronsoane (fara masina de teren, trecerea se face foarte greu spre deloc), „uitat” cate un utilaj in zonele circulate etc. Si sa nu uitam de blocat parcari intregi (unele cu masini in ele) fara a facilita cea mai mica trecere de legatura intre strazile circulate si parcarile retrase. Nici daca esti pieton nu scapi. Blocarea strazilor inseamna si blocarea trotuarelor, chiar daca se lucreaza la 10m de trotuar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa