Monday, October 18, 2021
HomeECONOMIEAcum poți găsi anvelope de vară la promoție! Pregătește-ți mașina pentru vara...

Acum poți găsi anvelope de vară la promoție! Pregătește-ți mașina pentru vara din timp și faci economie la bani!

Mașina ta merită anvelope de calitate, pentru a rula în siguranță tu si familia ta. Acum este momentul să cumperi și cauciucuri de vară, pentru că le poți găsi online la prețuri avantajoase, la promoții și oferte excelente.

Știi cum se spune, omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Magazinele online fac promoții la anvelope de vară în această perioadă.

Ai posibilitatea de a economisi bani, de a cumpăra anvelope de vară de marcă, cu certificat de originalitate, comercializate la un preț convenabil. După cum bine știi, ar trebui să schimbi anvelopele, să le înlocuiești pe cele de iarnă cu anvelope de vară. Poți cumpăra aceste produse acum si astfel vei avea anvelope de brand, la preț promoțional.

Anvelope de vară la promoție

Poți cumpăra anvelope de vară la promoție care sunt de brand și au certificat de originalitate:

Gasesti anvelope de la cei mai renumiți fabricanți de anvelope din lume – Pirelli, Michelin, Continental, Nokian, Dunlop și alții.De asemenea, în această perioadă din an suntpromoții mari la anvelopele ms si all-season.

Aceste produse sunt 100% originale, au certificat de originalitate, și garanție 60 de luni.

Produsele se trimit la orice adresă din țară prin curierat rapid. Pot fi returnate în termen de 30 de zile, fara probleme sau stress. Coletul se poate plăti la curier, în momentul când ajunge la adresa respectivă. Există și posibilitatea de a plăti în rate, prin card Avantaj, card BCR, card Bonus Garanti, card Alpha Bank, card BRD sau card Star BT.

Sunteti din Sibiu?

Daca sunteti din Sibiu anvelopele pot fi ridicare si montate de la atelierul firmei aflat in Sibiu pe str Malului Nr 6

Pentru a conduce liniștit, confortabil, în siguranță, este bine ca anvelopele să fie de calitate și să aibă adâncimea de rulare bună la pneuri. Asta înseamnă că aceasta să fie de 3-4 mm. Limita minimă admisă de lege este de 1.6 mm. Dacă plouă, apa va fi eliminată prin profilul anvelopei, se previne fenomenul de acvaplanare.

Este important să se conducă cu viteză  redusă. De exemplu pe ploaie să nu se depășească viteza de 70-80 km/h. În caz de zăpadă sau polei, se conduce cu cel mult 40 km/h, indiferent dacă se folosesc lanțuri auto la anvelope sau nu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa