ACŢIUNI ALE IJP SIBIU

0
393

Condamnat la închisoare după ce a tâlhărit și a furat

La data de 18 februarie a.c., pe raza localității Șaroș pe Târnave, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au depistat un localnic în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, fapte săvârșite în noaptea de 28/29 aprilie 2017, într-un imobil din localitatea de domiciliu a inculpatului, unde a lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele un bărbat și i-a sustras aproximativ 100 de lei și un telefon mobil.

Condamnatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Conducere fără permis și furt

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 21,00, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că la volanul mașinii se afla un medieșean în vârstă de 17 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, s-a stabilit că adolescentul ar fi condus autoturismul fără acordul proprietarului, după ce ar fi sustras cheile mașinii din incinta locului de muncă, unde cei doi erau colegi de serviciu.

În cauză, s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.