ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR PE LINIE SILVICĂ ȘI PISCICOLĂ

0
29

În data de 20 – 21 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiști din cadrul Secției nr. 4 Prundeni și Stațiunii Voineasa, precum și cu  delegați din partea Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Vâlcea au organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol.

În urma activității desfășurate a fost verificat un agent economic care desfășura activități de prelucrare și comercializare a materialelor lemnoase în localitatea Mălaia.

Totodată,  au fost verificate 16 transporturi de materiale lemnoase în localitățile Voineasa, Mălaia și Brezoi.

Activitățile desfășurate pe linia piscicolă s-au desfășurat în localitățile Ionești, Orlești și Drăgoești.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 16.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate următoarele bunuri: 21,50 m3 materiale lemnoase, 15 plase de pescuit și 97 kg de pește, bunuri cu o valoare de aproximativ 18.300 de lei.

La data de 21 martie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgășani au reținut 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Voicești, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în noaptea zilei de 20 martie a.c., bărbatul ar fi sustras utilajul agricol, aparținând unei societăți, din localitatea Gușoeni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea dispunerii unei măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.