duminică, octombrie 24, 2021
AcasăULTIMA ORAAccident grav, din neatentie

Accident grav, din neatentie

Trei persoane au ajuns in spital din cauza unui sofer neatent, care nu s-a asigurat in momentul in care a schimbat banda de mers. Conducatorul auto a lovit un motociclist care circula regulamentar si care a ricosat intr-o statie de autobuz plina de calatori.

 

Un accident rutier care ar fi putut avea urmari foarte grave s-a produs marti dimineata pe strada raului din Sibiu, exact langa podul de langa Piata Cibin. Un sofer neatent a incercat sa treaca de pe band 2 pe banda 1 fara sa se asigure, si nu a observat o motocicleta care circula regulamentar pe prima banda. Autoturismjul a acrosat motorul care a fost apoi proiectat in statia de autobuz plina cu pietoni. Doi sibieni care asteptau autobuzul au fost raniti. Conducatorul motocicletei a ajuns si el in spital cu fracturi. Politistii rutieri continua cercetarile in acest caz, pentru a stabili cu exactitate partea de vina care ii revine soferului si a lua masurile care se impun in acest caz.

Articolul precedentHot dupa gratii
Articolul următorAccident grav, din neatentie
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Problema cea mai grava este faptul ca soferul masinii, in momentul producerii accidentului, avea permisul retinut pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni, DECI NU AVEA PERMIS……nu o sa inteleg niciodata cum in tara asta este posibil, ca astfel de indivizi sa umble liberi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa