Monday, October 18, 2021
HomeCULTURAL5 Zile de Razboi

5 Zile de Razboi

Producatorul roman George Lascu, regizorul si scenaristul finlandezi Renny Harlin si Mikko Alanne alaturi de  actorul cubanez Andy Garcia, fac o echipa pe cinste.  Acest ansamblu de nationalitati a creeat filmul ,,5 Zile de Razboi”. Pelicula va rula in aceste zile la Cinema Arta.

Filmul aduce in prim plan situatiile de conflict din zona Asiei . In timpul razboiului din Irak, Contingentul georgian al Fortelor Aliate salveaza viata unui reporter nord-american,  Thomas Anders, cu care ramane in relatii de prietenie . La scurt timp, prietenii georgieni din Tbilisi suspecteaza izbucnirea unui conflict armat intre Georgia si Rusia cu privire la regiunile Osetia de Sud si Abhazia si ii solicita reporterului sa vina  in Georgia si sa transmita un mesaj international privind evolutia situatiei conflictuale create.
Acesta, impreuna cu cameramanul Sebastian Ganz, se infiltreaza in viata cotidiana  georgiana, ca simpli turisti, iar cand conflictul escaladeaza sunt prinsi in mijlocul unui schimb de focuri. Astfel, reusesc sa filmeze un raid aerian ce loveste civili nevinovati participanti la o nunta. Din acest moment, misiunea lor vitala este aceea  de a scoate reportajul din Georgia pentru a instiinta opinia publica internationala asupra  violentei la care au fost martori si consecintele grave care pot urma violentelor din zona.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa