marți, noiembrie 30, 2021
AcasăULTIMA ORA5 persoane inselate prin metoda "accidentul" in luna iunie

5 persoane inselate prin metoda „accidentul” in luna iunie

spot_img

Metoda ‚accidentul” face din nou victime la Sibiu. 5 persoane au cazut in capcana hotilor. Prejudiciul total este de 50 de mii de lei. Oamenii legii incearca acum sa dea de urma raufacatorilor.

images

In doar cateva zile 5 sibieni au depus plangere la politie dupa ce au fost inselati prin metoda accidentul. Prejudiciul total este de aproximativ 50 de mii de lei. pagubitilor li s-a spus ca persoane apropiate au provocat accidente rutiere iar pentru solutionarea acestora este nevoie de diferite sume de bani. Pentru a-si ajuta apropiatii oamenii s-au imprumutat in stanga si in dreapta si le-au dat solicitantilor sumele de bani fara sa se gandeasca macar o secunda ca acestia sunt de rea credinta. Politistii spun ca in cazul unui accident nu exista notiunea de plata a unor despagubiri decat in baza unei hotarari judecatoresti sau prin intermediul societatilor de asigurari, in niciun caz la fata locului, la mica intelegere.
Oamenii legii ii sfatuiesc pe toti sibienii sa nu intre in vorba cu necunoscuti si sa nu le furnizeze acestora detalii despre rude sau apropiati ai familiei plecati din tara. Zeci de oameni au fost inselati in anul trecut prin aceasta metoda. O parte dintre faptasi au fost prinsi si trimisi dupa gratii.

spot_img
RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa