349 de candidati la ultima proba scrisa a bacalaureatului de toamna

0
362

Aproximativ 350 de candidati au sustinut joi ultima proba scrisa a bacalaureatului. Cei mai multi dintre ei au optat pentru biologie. Initial numarul candidatilor ar fi trebuit sa se apropie de 500 la acesta proba insa peste 120 au decis sa absenteze.

In total 349 de elevi s-au prezentat la examen in centrele de examen pentru a sustine ultima proba scrisa. Acestia provin din 34 de licee din intreg judetul. Cei mai multi candidati au optat pentru proba de bilogie. Vorbim aici despre un numar de 177 de bacalaureanzi. Initial pentru proba de astazi erau inscrisi aproape 500 de absolventi de liceu. Dintre acestia insa 121 au considerat ca nu sunt suficient de pregatiti si au decis sa lase obtinerea diplomei de bacalaureat pentru la anul.

Multi candidati au optat si pentru proba de geografie. Vorbim aici despre peste 100 de elevi. La polul opus se situeaza sociologia. Aici s-a inscris un singur candidat.

Saptamana viitoare cei care sustin bacalaureatul in sesiunea de toamna vor da probele de competente lingvistice si digitale.

Rezultatele partiale vor fi afisate in prima zi din septembrie iar cele finale in 6 septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.