Thursday, October 21, 2021
HomeLOCAL2 tineri risca dosar penal pentru taiere ilegala de arbori

2 tineri risca dosar penal pentru taiere ilegala de arbori

2 tineri risca dosar penal fiind banuiti de faptul ca ar fi taiat ilegal 8 salcami. Anchetatorii spun ca cei doi barbati au fugit de la locul faptei la momentul la care au auzit o masina apropiinduse de ei. Politistii incearca acum sa faca lumina in acest caz.

Misiune grea pentru politistii sibieni. Oamenii legii trebuie sa faca lumina intr-un caz de taiere ilegala de arbori. In weekend 2 tineri cu varste de 26 si 31 de ani au fost prinsi in apropierea unei zone din Vestem unde fusesera pusi la pamant 8 salcami. Anchetatorii au motive suficiente sa creada ca cei doi sunt autorii taierii ilegale de lemne iar la momentul la care au auzit zgomotul produs de o masina ce se indrepta spre ei tinerii au luat-o la sanatoasa.

Copacii gasiti taiati, aproximativ 2 metri cubi de material lemnos, au fost predati Ocolului Silvic Valea Sadului-Cisnadie. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate prejudiciul in functie de care se va realiza incadrarea juridica a faptelor celor 2 barbati.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa