Monday, October 18, 2021
HomeLOCALZeci de politisti mobilizati zilnic pentru FITS

Zeci de politisti mobilizati zilnic pentru FITS

Unul dintre cele mai mari festivaluri de teatru din Europa incepe vineri la Sibiu! sunbt asteptati artisti din zeci de tari si sute de mii de spectatori. Pentru siguranta acestora la fiecare eveniment vor actiona in medie in jur de 50 de politisti.

Vineri isi deschide portile editia cu numarul XXVI a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Avand ca tema “Arta de a darui”, festivalul aduce la Sibiu 3300 de artisti din mai bine de 70 de strazi. Acestia vor sustine atat spectacole stradale cat si evenimente de sala. Bugetul evenimentului din acest an este unul..colosal estimat undeva la 14 milioane de lei. Cei mai multi bani vin de la Primaria Sibiului.

Investitia pare sa merite insa daca luam in calcul ca sunt asteptati in fiecare zi de festival in jur de 70 de mii de spectatori.

Pentru ei dar si pentru artistii ajunsi deja pe meleaguri sibiene politistii au intrat deja in alerta. Oamenii legii vor veghea la bunul mers al lucrurilor si vor incerca pe cat posibil sa combata faptele antisociale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa