Zeci de persoane inselate prin metoda „accidentul”

0
488

Atentie, sibieni! Metoda “accidentul” face ravagii. Anul trecut in acest fel au fost inselati peste 30 de oameni. Putini dintre infractori au fost prinsi! Cel mai adesea victimele sunt varstnici.

Munca e grea, banii sunt necesari asa ca nu e de mirare ca multi incearca sa isi suplimenteze veniturile profitand de naivitatea sau bunatatea sibienilor. Victimele celor specializati pe inselatorii sunt de obicei persoane varstnice iar metoda preferata de a pune mana pe banii oamenilor este “accidentul”. Politistii spun ca anul trecut au fost zeci de persoane inselate sub pretextul ca cineva apropiat lor a avut un accident de masina si are nevoie urgenta de bani. Putini dintre cei care se ocupa de astfel de inselatorii au fost prinsi. Culmea este ca multi dintre ei suna tocmai din penitenciare si intra in posesia banilor cu ajutorul complicilor aflati in afara.

Politistii fac aplel la sibieni si ii roaga sa isi invete bunicii sa sune la spital sa intrebe in situatia in care sunt anuntati ca cineva drag lor a facut un accident de masina. De asemenea oamenii trebuie sa stie ca niciun procuror sau politist nu va veni niciodata sa solicite bani la fata locului sau sume de bani si bunuri pentru a da presupuselor victime ca sa nu depuna plangere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.