Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALWI-FI gratuit in autobuzele Tursib

WI-FI gratuit in autobuzele Tursib

Procedurile de modernizare a transportului public din Sibiu continua! Dupa cele cateva zeci de autobuze noi introduse in circuit, de miercuri, 100 de masini de transport public ofera calatorilor posibilitatea de a se conecta gratuit la internet. Pentru a face posibila aceasta facilitate 2 mari companii internationale au iintins o mana de ajutor Tursibului.

Dupa introducerea pe rute a autobuzelor noi, dotate cu aer conditionat si harti digitale care anunta statiile, de miercuri, masinile de transport public au o noua dotare. Este vorba despre internet gratuite.

Astfel cei care au de parcurs spre exemplu o ruta de la un capat la celalalt au la dispozitie, in intervalele aglomerate si cate o jumatate de ora pentru a butona telefonul mobil. Calatorii pot folosi internetul pe site-uri informationale, la viteze de pana la 500 de megabyte pe secunda. Domnii pot vedea astfel rezumatul meciurilor in timp ce doamnele pot cauta retete pentru preparatele culinare pe care urmeaza sa le faca acasa. A fost insa restrictionat accesul pe site-uri cu continut licentios.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa