Vineri începe Vinfest. Muzeul Astra, gazda celor mai rafinate vinuri, acompaniate de concerte cu Andia, Vunk și Șuie Paparude

0
9

Tradiție și rafinament, emoție și savoare. Pe scurt, o simfonie de gusturi și arome, acompaniate de o muzică bună, care se va putea asculta în Muzeul Astra din Sibiu între 12 și 14 iulie.

Mai sunt doar câteva zile până la o nouă ediție Vinfest, când măiestria viticultorilor se va contopi, din nou, cu frumusețea naturii. Asta pentru că, Muzeul în aer liber vă invită să (re) descoperiți povestea ciorchinilor – de la boabele mici și acre, până la nectarul dulce și atent pregătit în cele mai rafinate sticle.

Lăsați-vă purtați de cele mai inedite arome și de cele mai rafinate gusturi. Fiți pregătiți să descoperiți vinuri cu dischis, în care subtilitatea și aromele puternice creează cel mai mare contrast pentru iubitorii de vinuri și de frumos.

12 crame și producători de vin din România și Republica Moldova

Suntem siguri că aromele florale, nuanțele de fructe maturate și texturile pline vă vor încânta pe deplin gusturile, așa că fiți gata să cunoașteți cei mai buni specialiști în vinuri, care ni se alătură în acest an la Vinfest.

Domeniile Averești, Domeniile Franco Române, Domeniul Bogdan, Cotnari, Jidvei, Gramofon, Ywine, precum și renumitele crame Buket Moldavii și Mileștii Mici din Republica Moldova, și-au pregătit ingredientele pentru 3 zile de neuitat și pline de pasiune.

O pasiune completată de Wine Not, casa de vinuri cu dichis, acum și mai cochetă datorită unui Bubble Bar, potrivit pentru toate gusturile.

Și pentru că atunci când spunem vin spunem vechi și bun, nou și inedit, comunitate rurală și tradiție, vă invităm să aflăm împreună și mai multe despre istoria și valorile culturale în care vinul e laitmotivul sărbătorii noastre.

Nectarul zeilor ne va îmbrățișa simțurile și ne va răsfăța în culorile sale bogate. Fie că sunteți un cunoscător real al vinurilor sau doar acum descoperiți tainele vinurilor, cu siguranță nu trebuie să ratați a șaptea ediție Vinfest.

Food truck-uri galonate și cel mai bun gulaș din Sibiu te așteaptă la Muzeul Astra

Varietatea de arome este completată și de cea mai savuroasă mâncare stradală de la câteva food truck-uri care și-au pregătit deja cele mai bune ingrediente și sunt gata să ne încânte simțurile. Îți dăm, din nou, întâlnire cu cei de la Schassburger, Street BitesThe Cone și Olha, dar avem și alte surprize. La Vinfest se gătește cel mai bun gulaș din Sibiu.

Cei de la Sare și Piper, au câștigat weekendul trecut concursul gulașurilor sibiene și îl mai prepară încă o data și la Vinfest. Tot ei pregătesc și fructe de mare, care merg la fix cu vinurile din festival. Nu lipsesc renumiții mititei, precum și gustări tradiționale românești, cum ar fi pita cu unsoare ori cu vinete și zacuscă.

La Vinfest paharele cântă, iar publicul dansează alături de Andia, Vunk și Șuie Paparude

Dintr-un cadru tradițional românesc, precum Muzeul Astra, nu putea lipsi un amalgam de creații artistice pe măsură. Vineri avem programat concert cu ȘUIE PAPARUDE, sâmbătă urcă pe scenă cei de la VUNK, iar duminică se anunță de asemenea un show incendiar cu nimeni alta decât ANDIA.

De atmosfera din timpul zilei și după concerte au grijă DJ-ii aleși și ei pe sprânceană.

Ioana & Cristina, FunkyDrop, Mate, Sebastian, Cipi Hampu și Kosta, vor fi la pupitrul de mixaj în cele trei zile de festival.

Iată, mai jos programul complet al evenimentului:

Program general: 12:00 – 01.30

Program scenă:

12 iulie

ȘUIE PAPARUDE (21:00)

Sebastian (22:00)

Ioana & Cristina (17:00)

13 iulie

VUNK (21:00)

FunkyDrop (22:00)

Mate (17:00)

14 iulie

ANDIA (21:00)

Cipi Hampu (22:00)

Kosta (17:00)

Accesul la VINFEST se face în baza biletului de eveniment special în Muzeul Astra!

Preț bilet de o zi: 50 lei / persoană;

Preț bilet 3 zile: 90 lei / persoană;

Preț bilet 3 zile – abonați (după ora 18:00): 60 lei / persoană;

Preț bilet pentru adolescenți 12-18 ani: 9 lei / persoană;

* Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de intrare gratuită! 

Biletele se pot achiziționa de la casieria de la intrarea în Muzeul Astra sau online de pe 

Vinfest este un eveniment Coorganizat de CNM Astra, cu sprijinul Consiliul Județean Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.