Saturday, October 23, 2021
HomeLOCALVineri are loc bursa pentru studenti

Vineri are loc bursa pentru studenti

Studenti, sunteti in cautarea unui loc de munca??? Vineri aveti sansa sa obtineti postul la care ati visat. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu organizeaza vineri la Facultatea de Inginerie Bursa Locurilor de Munca pentru studenti. Pana la aceasta ora si-au confirmat prezenta 15 angajatori care ofera peste 120 de locuri de munca vacante.

Sunteti studenti, sau absolventi si va aflati in cautarea unui loc de munca? Acum este momentul sa ocupati postul la care ati visat. Vineri la primele ore ale diminetii Ajofm Sibiu organizeaza bursa locurilor de munca dedicata special acestei categorii sociale.

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Inginerie incepand cu ora 9.00. la bursa pot participa toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, nu doar tinerii care se afla inca sau care tocmai au iesit de pe bancile scolii. Din cele 122 de posturi anuntate pana la aceasta ora, 46 sunt pentru cei cu studii superioare. Vorbim despre meserii precum inginer de sistem software, inginer de sistem informatic, inginer TCM, inginer elecromecanic, programator sau consultant financiar. Celelalte 76 de joburi puse la bataie de catre angajatori vizeaza persoane care vor sa lucreze ca ospataril cameriste, receptionere, operatori masini CNC, agenti de asigurari, sau tehnicieni mecanici.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa