luni, octombrie 25, 2021
AcasăLOCALVictime din neatentie

Victime din neatentie

Din cauza neatentiei 2 tinere au fost la un pas de moarte dupa ce au fost implicate in accidente rutiere. Una dintre ele era pe bicicleta, iar cealalta a vrut sa traverseze prin spatiu nepermis.

indePrimul dintre evenimentele rutiere a avut loc pe Targu Vinului unde a fost accidentata o fetita in varsta de 8 ani. Copila se plimba nesupravegheata cu bicicleta si in momentul in care a vrut sa traverseze a fost lovita de o masina. Fata a incercat sa treaca strada neregulamentar. Din fericire copila s-a ales cu doar cateva zgarieturi si julituri. Cel de-al doilea accident rutier s-a produs pe Dimitrie Cantemir cu putin inainte de ora 23.00. De vina pentru producerea evenimentului rutier este o tanara in varsta de 17 ani din Valcea care a incercat sa traverseze prin loc nepermis. Fata nu s-a asigurat si a fost lovita de catre o masina.
Politistii recomanda pietonilor sa traverseze doar prin locurile special amenajate si sa respecte culorile semaforului pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere. De la inceputul anului si pana in prezent mai multe persoane si-au pierdut viata sau au avut nevoie de luni intregi de spitalizare dupa ce au fost accidentate in urma unor traversari neregulamentare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa