marți, noiembrie 30, 2021
AcasăECONOMIEVanzatori de produse contrafacute, condamnati la inchisoare si soferi certati cu legea...

Vanzatori de produse contrafacute, condamnati la inchisoare si soferi certati cu legea prinsi de politistii sibieni in weekend

spot_img

A fost weekend de foc pentru politistii sibieni! Oamenii legii au intervenit la peste 170 de evenimente, au intocmit peste 40 de dosare penale si au aplicat amenzi in valoare de aproape 86 de mii de lei.

De vineri si pana duminica noaptea politistii sibieni au desfasurat ample actiuni pe linia prevenirii ilegalitatilor in mediul de afaceri, pe linia identificarii persoanelor care se sustrag pedepselor impuse de catre instantele judecatoresti dar si pe linie rutiera.

In urma actiunilor au fost constatate peste 40 de infractiuni si s-au aplicat 450 de amenzi in valoare totala de aproape 86 de mii de lei.

In timpul actiunilor de prevenire a ilegalitatilor comise in mediul de afaceri politistii au descuperit un valcean in varsta de 37 de ani in masina caruia oamenii legii au gasit 30 de recipiente de produse cosmetice, chipurile de marca, pe care barbatul a anuntat ca intentioneaza sa le comercializeze. Omul nu a putut insa prezenta documentele de provenienta ale bunurilor. Politistii i-au confiscat marfa iar valceanul s-a ales cu dosar penal pentru punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata. In Targul Obor oamenii legii au descuperit doi galateni cu varste de 55 si 21 de ani care vindeau incaltaminte contrafacuta. Si in acest caz produsele au fost confiscate iar celor doi le-au fost intocmite dosare penale. In centrul orasului politistii au confiscat de la un sibian in varsta de 21 de ani si un altul in varsta de 19 ani din Brasov cosmetice si parfumuri contrafacute.

Tot in aceasta perioada organele legii au identificat un urmarit international in varsta de 42 de ani condamnat la 3 ani de inchisoare pentru furt de componente de cale ferata pe raza judetului Brasov. Pe linie rutiera politistii au intocmit 10 dosare penale, au retinut 20 de permise de conducere si au aplicat amenzi in valoare de peste 65 de mii de lei.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa