VÂLCEA – INFRACȚIUNI  RUTIERE DESPISTATE  DE CĂTRE POLIȚIȘTII DIN JUDEȚUL VÂLCEA

0
26

Ieri, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au identificat un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care ar fi condus un autoturism în municipiul Râmnicu Vâlcea, fără a poseda permis de conducere.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii au întocmit în acest sens un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  •  

Un alt bărbat de 35 de ani, domiciliat în orașul Călimănești, a fost suprins tot în cursul zilei de ieri, de către polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea, în timp ce conducea unui autovehicul în localitatea Călimănești, sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, acesta a indicat un rezultat pozitiv  pentru COC, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihotrope în organism.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.