AcasăLOCALVâlcea - INFRACȚIUNI RUTIERE

Vâlcea – INFRACȚIUNI RUTIERE

În ultimele două zile polițiștii au continuat activitățile de monitorizare a traficului rutier și de verificarea a participanților, fiind constatate mai multe infracțiuni rutiere.

La data de 05 decembrie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe b-dul Tineretului, un autoturism de teren, condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că autoturismul este neînmatriculat, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare sunt false.

Autovehiculul a fost imobilizat la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false.

  •  

În seara zilei de 05 decembrie a.c., polițiștii rutieri din Horezu au oprit pentru control pe Drumul Național 67, pe raza comunei Slătioara, un ATV condus de un bărbat de 39 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere și vehiculul nu este înmatriculat.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat testarea.

În cele din urmă bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a 3 infracțiuni.

  •  

În dimineața zilei de 06 decembrie a.c, polițiștii Secției 2 de Poliției Rurală Milcoiu au constatat că pe raza comunei Nicolae Bălcescu a avut loc un eveniment rutier, respectiv o autoutilitară  care a părăsit partea carosabilă a lovit gardul unei locuințe, oprindu-se într-un stâlp de electricitate.

Polițiștii l-au identificat și pe șofer, un tânăr de 23 de ani, din comună, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

De asemenea, s-a procedat și la testarea tânărului cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

  •  

În seara zilei de 06 decembrie a.c, polițiștii Postului de Poliției Ștefănești au oprit pentru control pe D.J. 677D, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din localitate.

Din verificările efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Având în vedere că șoferul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat conducerea la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a 3 infracțiuni.

  •  

În noaptea de 06 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șirineasa au oprit în comuna Șirineasa, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a 2 infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa