Vâlcea – În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 11 situaţii de urgenţă.

0
68

Echipajele au intervenit pentru: trei traumatisme, și 11 afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, ceilalți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au acționat pe tot parcursul zilei de ieri 07.01.2021, pentru remedierea efectelor inundațiilor produse în nordul județului Vâlcea, în localitatea Brezoi.

Astfel s-a continuat evacuarea apei din gospodăriile afectate pe Strada Eroilor, unde au fost inundate patru beciuri și curțile aferente, și pe DN 7A, punct Gura Lotrului unde sunt inundate în jur de 35 de gospodării. În unele locuri apa are o adâncime care ajunge până la 1m.

Pentru remedierea situației, conducerea ISU General Magheru, a dispus în această dimineață continuarea misiunii de evacuare a apei, cu ajutorul a 18 cadre ale inspectoratului, cu o motopompă mare capacitate, și alte cinci pompe1 remorcabile.

Din fericire, până la momentul raportării, nu au fost înregistrate victime. Vom reveni cu date în funcție de situația operativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.