Vâlcea – FEMEIE BĂNUITĂ DE COMITEREA INFRACȚIUNII DE FURT CALIFICAT, REȚINUTĂ PENTRU 24 DE ORE

0
103

O femeie, de 45 de ani, din comuna Rociu, județul Argeș, a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, aceasta fiind bănuită de sustragerea a 11.800 de lei.

Ieri, 4 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore față de o femeie, de 45 de ani, din comuna Rociu, județul Argeș, pentru comiterea infracțiunii de Furt calificat.  

În fapt, la data de 22 decembrie 2020, în jurul orei 11.00, persoana în cauză ar fi sustras 11.800 de lei din geanta personală a administratorului (o femeie) unei societăți comerciale, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Din cercetările efectuate de polițiști, geanta s-ar fi aflat pe un scaun, cu un palton peste ea, la demisolul imobilului ce aparținea societății comerciale și este folosit ca spațiu de depozitare, nedestinat accesului clienților.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au reușit să o identifice și să o depisteze pe femeia în cauză, față de care au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus-o în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită infracțiunea de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.