Vâlcea – EVENIMENT RUTIER FĂRĂ VICTIME, ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA

0
212

În noaptea de 14 spre 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe strada Ostroveni, din municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe strada Ostroveni pe direcția Nord-Sud s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de mașini formată din patru autovehicule.

La un moment dat, conducătorul unui autovehicul din coloană nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției, iar acesta ar fi efectuat virajul la stânga cu intenția de a staționa autovehiculul, moment în care a fost acroșat de autovehiculul ce se afla în depășire.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule, dar și a altor trei ce se aflau staționate și unul ce se afla în spatele autovehiculului care ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției.

Conducătorii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane.

În cauză urmează a fi aplicate măsurile legale după identificarea și prezentarea la sediu poliției și a proprietarilor autovehiculelor staționate și avariate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.