Vâlcea – ACȚIUNI PE LINIE RUTIERĂ ÎN JUDEȚUL VÂLCEA

0
184

                    Polițiștii Serviciului rutier, Biroului rutier Râmnicu Vâlcea și cei din cadrul Poliției orașului Călimănești și secțiilor de poliție rurală Râmnicu Vâlcea și Milcoiu au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru fluidizarea traficului și reducerea răspândirii virusului SARS-COV2.

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii Biroului rutier Râmnicu Vâlcea și cei ai secțiilor de poliție rurale au acționat în municipiu și comunele arondate pentru menținerea ordinii publice și prevenirea evenimentelor rutiere.

Au fost legitimate 240 de persoane, fiind oprite pentru control 135 de autovehicule  și aplicate 60 de sancțiuni contravenționale pe linie rutieră, dar și în baza Legii 55/2020, de aproximativ 7.300 de lei.

Polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În perioada 18-21 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier și ai Poliției orașului Călimănești au acționat în oraș, dar și în comunele arondate, în cadrul unor acțiuni blitz, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, de aproximativ 16.000 de lei, pentru depășirea limitei legale de viteză, lipsa centurii de siguranță, depășiri neregulamentare și alte abateri.

Polițiștii au reținut de asemenea 11 permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.