Vâlcea – Acţiuni ale IJP

0
160

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Zătreni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui bărbat care este condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Zătreni au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bălcești, pe numele unui bărbat de 56 de ani, din comuna Roșiile, acesta având de executat o pedeapsă de 1 an închisoare.

În fapt, în anul 2021, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DC 79 B, în localitatea Roșiile, sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Târgu Jiudin județul Gorj.

  •  

REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT

În data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, Postului de Poliție Ghioroiu și Secției nr. 11 Poliție Rurală Zătreni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 14 spre 15 aprilie a.c., un bărbat de 29 de ani, din orașul Buftea, județul Ilfov, ar fi sustras 2 cabaline și o căruță din curtea unei locuințe din localitatea Ghioroiu, județul Vâlcea.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii au luat măsura rețineri acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, fiind restituit persoanelor în cauză.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, sub aspectul săvărșiriii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.