joi, decembrie 2, 2021
AcasăLOCALVÂLCEA - Acţiuni ale IJP

VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

spot_img

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR PE LINIA ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

             Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat la data de 24 iulie a.c., pentru verificarea deținătorilor legali de arme și muniții.

La data de 24 iulie a.c., polițiștii au efectuat 14 controale, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru verificarea modului în care deținătorii legali de arme și muniții respectă prevederile legale în domeniu.

În urma activităților, polițiștii au depistat o persoană care ar fi purtat asupra sa o armă neletală de autoapărare, deși nu avea acest drept. De asemenea, cel în cauză nu a luat măsuri de asigurare a muniției, fiind întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, luându-se și măsura sancționării contravenționale.

Au fost depistate de asemenea trei persoane care păstrau armamentul în condiții necorespunzătoare, fiind sancționați contravențional. Astfel, polițiștii au aplicat în total, sancțiuni de peste 20.000 de lei.

ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ, ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA

                Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat în perioada 19-25 iulie a.c., în municipiul Râmnicu Vâlcea pentru prevenirea evenimentelor negative, depistarea și sancționarea celor care încalcă normele rutiere.

Polițiștii rutieri sunt prezenți în permanență în teren în această perioadă, în ultima săptămână aceștia aplicând 83 de sancțiuni contravenționale, pentru depășirea vitezei legale, lipsa centurii de siguranță, dar și alte abateri.

Valoarea sancțiunilor este de peste 20.000 de lei.

De asemenea, au fost legitimate 236 de persoane.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa