VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

0
92

PERSOANE REȚINUTE PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

            Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției orașului Băbeni au reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, doi tineri de 19 și 22 de ani, cercetați pentru violență în familie, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 18 iulie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 22 de ani, din comuna Diculești, cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în dat de 11 iulie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, cu o seară în urmă, în orașul Băbeni, ar fi avut loc un conflict spontan, soldat cu rănirea unei persoane.

Din verificări a rezultat că doi șoferi ar fi avut o altercație în trafic, unul dintre cei doi fiind lovit cu pumnul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită, un bărbat de 22 de ani, fiind înregistrat un dosar penal.

Cel în cauză a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere procedurală.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii au intervenit în comuna Roești, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între un tânăr de 19 ani, din comuna Stănești și concubina acestuia.

 Polițiștii au constatat că băiatul și-ar fi agresat atât concubina, cât și un alt bărbat și o femeie din localitate, care ar fi intervenit între cei doi.

În urma cercetărilor efectuate în dosarul penal, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere procedurală.

  •  

ACȚIUNE A POLIȚIEI RUTIERE

            Polițiștii ai Serviciului Rutier, Biroului Rutier și de Ordine Publică Râmnicu Vâlcea, Poliției orașului Călimănești și Poliției orașului Brezoi au organizat în Râmnicu Vâlcea, Brezoi și Călimănești acțiuni fulger, aplicând 159 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 12-18 iulie a.c., polițiștii au fost prezenți în trafic, pentru combaterea încălcării normelor rutiere, fiind aplicate 159 de sancțiuni, pentru depășirea limitei legale de viteză, lipsa centurii de siguranță, dar și alte abateri.

Au fost reținute 17 permise de conducere pentru neacordare de prioritate altor vehicule, consum de alcool la volan, depășiri neregulemantare sau depășirea vitezei legale.

Polițiștii au reținut  și 9 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.