Vâlcea – Acţiuni ale IJP

0
54

În seara zilei de 04 martie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de o femeie de 40 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, fostul soț nu a respectat ordinul de protecție emis de judecătorie, acesta deplasându-se la apartamentul ei.

Polițiștii ajunși la domiciliul apelantei l-au identificat pe bărbat în apropiere, acesta fiind condus la sediul unității pentru stabilirea situației de fapt.

Din verificările efectuate s-a stabilit că împotriva bărbatului Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis un ordin de protecție prin care i se interzice apropierea de fosta soție și de domiciliul acesteia la o distanță mai mică de 100 de metri.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului de Ordine Publică au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 33 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.

În cursul zilei de astăzi bărbatul o să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

  •  

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ

La data de 04 martie a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și pentru asigurarea fluenței traficului.

În urma activităților desfășurate polițiștii au controlat 381 de autovehicule, iar din cauza neregulilor constatate au fost aplicate 167 de sancțiuni contravenționale, din care 33 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere instituite la trecerea de nivel cu calea ferată.

De asemenea, au fost reținute 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare .

Totodată au fost constatate și două infracțiuni.

Acțiunile de genul vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.