Vâlcea – ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

0
33

Rezultate obținute de polițiști în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și secțiilor arondate au cotinuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au legitimat 338 de persoane, au oprit pentru control 169 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 61 de  sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 5 sancțiuni la alte legi, valoarea acestora fiind de peste 12.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vedere suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

  •  

REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au continuat cercetările într-o cauză penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 13 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Roești, cu privire la faptul că acesta ar fi  fost agresat fizic de fratele său.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 42 de ani, a fost lovit cu un corp dur, de către fratele său de 51 de ani.

În urma agresiunii bărbatul de 42 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în urma concluziilor medicului  legist, la data de 22 februarie a.c., organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 51 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea.

Astăzi, bărbatul o să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here