Vâlcea – ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

0
83

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 104 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 47 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 16.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 272 de persoane și au fost reținute 2 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

INFRACȚIUNI RUTIERE

În ziua de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au oprit pentru control pe strada Hidrocentralei, un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 18 ani, din Drăgășani.

Din verificările efectuate de polițiștii s-a stabilit că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat de prietenul ei, un tânăr de 21 de ani, care se afla în autoturism, acesta fiind posesor de permis de conducere.

Amândoi s-au ales cu câte un dosar penal, tânăra pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar tânărul pentru încredințarea autovehiculului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.