AcasăLOCALVÂLCEA - ACȚIUNE PE LINIE DE SILVICULTURĂ

VÂLCEA – ACȚIUNE PE LINIE DE SILVICULTURĂ

La data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au organizat și desfășurat o acțiune de verificare a respectării legislației silvice în vigoare.

Au fost efectuate verificări pe raza comunei Perișani fiind constatate încălcări ale prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, fiind aplicate sancțiuni contravenționale unui agent economic, în valoare de 10.000 lei.

De asemenea, a fost dispusă confiscarea fizică a peste 28 m3 material lemnos, cu o valoare de peste 5000 lei, care a fost predată organelor silvice în vederea valorificării.

Acțiunile de genul vor continua și în perioada următoare.

  •  

INFRACȚIUNE RUTIERĂ

În seara zilei de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal.

ACȚIUNE PE LINIA PREVENIRII ȘI COMBATERII ÎNCĂLCĂRII REGIMULUI LEGAL DE VITEZĂ

În perioada 18 – 25 mai a.c. polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe drumurile de pe raza județului Vâlcea, cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală.

Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor regimului rutier, sancțiuni cu o valoare de peste 74.000 lei.

De asemenea, au fost reținute 32 de permise de conducere, 18 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată au fost constatate și două infracțiuni la regimul rutier.

Acțiunile de genul vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa