Vâlcea – ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR ÎN DOMENIUL TRANSPORTURILOR ÎN REGIM TAXI

0
38

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat pentru verificarea legalității desfășurării transportului în regim de taxi și eliminarea pirateriei în domeniu.

La data de 24 februarie a.c., în urma activităților desfășurate, polițiștii au verificat 200 de autovehicule, iar în urma neregulilor descoperite au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, din care 8 în baza Legii nr. 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, valoarea acestora fiind de peste 13.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare .

Totodată, polițiștii Serviciului Rutier au depistat 3 ”taxi pirat”, drept urmare au fost imobilizate cele 3 autovehicule folosite la practicarea ilegală a taximetriei și le-au fost retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

  •  

TÂNĂR BĂNUIT DE FURT, IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI

                   Polițiștii din Băbeni au identificat un tânăr de 18 ani, din județul Gorj, bănuit de furt.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Băbeni, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras din autoturismul personal, un portofel.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 600 de lei.

La data de 24 februarie a.c. polițiștii de investigații criminale au identificat un tânăr de 18 ani, din județul Gorj, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here