UPDATE: Violență domestică, un bărbat a fost reținut

0
78

La data de 7 decembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în locuința de pe raza localității Mohu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între bărbatul în vârstă de 49 de ani și concubina sa a intervenit un conflict verbal, bărbatul amenințând-o pe femeie cu acte de violență.

Ca urmare a evaluării riscurilor la adresa siguranței femeii, polițiștii care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, acestuia fiindu-i pus în vedere să părăsească locuința, însă la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, bărbatul a fost depistat de către polițiști în curtea imobilului.

În baza probatoriului administrat, la data de 6 decembrie a.c., față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.