UPDATE/L-AȚI VĂZUT?

0
75

                   În noaptea de 29/30 martie a.c., bărbatul a revenit la domiciliul din comuna Oteșani, declarând că s-a aflat în zona împădurită a comunei. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni. La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, Serviciului Criminalistic, Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și reprezentanți ai autorității locale.

                Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, care a plecat la data de 28 martie a.c. și nu a fost găsit până la momentul prezent.

Polițiștii au fost sesizați la data de 29 martie a.c., cu privire la faptul că AGA MARIUS CIPRIAN, ce se afla în comuna Oteșani, la locuința unchiului său, a plecat de la locuință fără a se cunoaște direcția de deplasarea și nu a mai revenit.

Acesta are o înălţime de 1,75 m,  greutate 70 kg,  păr negru, ochi căprui. În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare neagră, blugi de culoare albastru închis și adidași albaștrii închiși.

Bărbatul nu este la prima plecare de genul.

În cazul în care aveți informații, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată secție de poliție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.