Unsaved species. Artist Talk – Simona Vilău în dialog cu Ștefan Radu Crețu

0
12

Duminică, 2 iunie, ora 18:00 la Muzeul de Artă Contemporană (strada Tribunei nr.6, Sibiu) va avea loc evenimentul Unsaved species. Artist Talk – Simona Vilău în dialog cu Ștefan Radu Crețu.

Simona Vilău, curatoarea proiectului Unsaved Species, inițiat de artistul Ștefan Radu Crețu, ne va fi alături pentru un dialog deschis cu și despre „desenele în mișcare” care au luat cu asalt simezele muzeului. Este un prilej excelent de a (re)vedea lucrările lui Ștefan Radu Crețu și de a interacționa ghidați de Simona Vilău cu „regnul” de elemente cinetice neașteptate și hibrizii prietenoși care își mișcă la propriu antenele și aripile metalice în expoziție.

Vom încheia seara cu un performance muzical inedit oferit de Crocodile Paradox, începând cu ora 19:00. Muzicienii, recunoscuți pentru reprezentațiile muzicale puternic infuzate cu elemente de teatru, dans și spoken-word, se vor integra nu doar sonor, ci și vizual printre lucrările de artă expuse. Conceptul acestui performance muzical este pe cât de inedit, pe atât de unic: Claudiu Fălămaș (voce și saxofon), Andrei Crețu (chitară) și Alexandru Ciobotaru (percuție), asistați de Radu Precup la sunet, vor performa izolați – fiecare amplasat într-o altă încăpere a muzeului – publicul fiind provocat să „go with the flow” la propriu de data aceasta, un fel de „ascultă și caută muzicianul” ghidat de ritmurile electrice.

Accesul este gratuit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.