TRUSTUL EVENIMENT

Trustul de presa Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian. Au urmat sute, mii, milioane de cuvinte LIVE , o familie frumoasa, sanatoasa, si dinamica, asta inseamna si azi Radio Eveniment. Spectacole, campanii de ajutorare a celor nevoiasi, intalniri cu Fan Clubul Eveniment, concursuri, premii, emisiuni in direct cu ascultatorii, implicare in social, cultural, mult divertisment, stirile cele mai importante, si cea mai buna muzica de toate genurile.

Dupa primii 2 ani, 103,20 fm, Eveniment FM avea sa se gaseasca pe primul loc in sondajele de audienta, loc pe care se afla si azi. Dar cum familia noastra devenea din ce in ce mai numeroasa si mai dornica de a ne intalni tot mai mult ne-am propus sa ne vedem, si am promis sa o facem in fiecare zi…asa ca sarbatorind cu fast 4 ani de radio la 01.03.2000 intra in eter TELEVIZIUNEA EVENIMENT, canal 41. Este momentul ca Trustul de Presa Eveniment sa detina toate cele 3 media si sa le ofere sibienilor “Televiziunea orasului tau!”. Aceleasi ganduri frumoase, evenimente de anvergura si totul in imagini. Stiri, emisiuni, talk-show-uri, filme, documentare, duplexuri, si totul in cel mai complet si lung program local de televiziune.

Astazi EVENIMENT TV este cel mai urmarit program local de televiziune din Sibiu, dar cu acoperire regionala in judetele Alba, Cluj, Mures, Constanta, Teleorman, Arges, Prahova. Postul detine distinctii pentru cele mai bune emisiuni tv. Anul 2008 are sa aduca si o noua statie de radio pentru locuitorii orasului Agnita, astfel ca pe 88,5 fm agnitenii pot receptiona un program local un nou EVENIMENT FM. Aceeasi reteta de succes si mereu cea mai buna muzica. In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana.

Astfel am reusit sa implementam o noua identitate, mai dinamica si mai apropiata de cererea pietei, pastrand totusi aceleasi elemente care ne-au consacrat si ne-au impus ca lideri media locali. In anul 2018 s-a lansat statia EVENIMENT FM Valcea-Pitesti, 96,9 FM, o satatie de radio cu acoperire regionala in peste 5 judete, statie cu program propriu, dar care pastreaza structura de programe a postului din Sibiu. Si extinderea companiei nu s-a oprit aici. In anul 2019 am lansat si postul SWEET TV, un post local de timp liber si divertisment cu un target de varsta intre 16 si 35 ani, un public tanar care gaseste acum la televizor intractivitatea si tendintele actuale.